Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Item Number: Gangster Baby

Úgy hiányzott ez nekem, mint az edigital lefagyása fekete pénteken. Ergó itt áll előttünk egy olyan Prabhudheva vezérelte item number, ami nem jó. Pedig nem erről volt szó eddig. Nyilván Himesh is csak magát adta, mint mindig. Egészen rosszul hallatszik is, ahogy a Gangster Baby képzeletfelülmúlóan képes alulteljesíteni. Nagyon zsé, egyszerhasználatos, amihez mondom a képi világ is kezet ráz. Hiába a tűz benne, vagy rázza Manasvi Mamga, úgy ahogy se előtte, megmarad beváltatlan ígéretnek se. Elég is volt, féláron se venném. 

0 Tovább

Dhoom Dhaam

Ha minden Action Jackson dalelőzetesben több Yami Gautam lenne, és kevesebb Ajay Devgn, se szó se beszéd ülnék ott premier előtt százezerért, mert van az a pénz. Kvázi a színésznő jelenléte nagyon sokat dob nem csak e dalbetét, hanem az egész film megítélésen, már ami engem illet. Hiányzott is nagyon, tökre jó volt látni újfent, fel is dobta, meg bearanyozta a napom. Amihez még hozzá adódik, hogy maga a Dhoom Dhaam se füllázító eredmény Himeshtől. Nagyon kilencvenes, oldszkul beütésű, ahogy a képek is ebbe az irányba mutatnak, de mégis jól áll neki. Tetszik.

0 Tovább

Punjabi Mast

Mégis mire számítsunk akkor, ha már a címben is előrevetítik, hogy mire számítsunk. Elszabdul a Punjabi POWA Himesh tollából. És itt a Himeshen volt a hangsúly. Habár megjegyzem, minden élcelődés nélkül a PM se rémgyenge, sőt. A Keeda után beállhat a sorba, de azért a másik szemem sír, hogy lehetett volna ezt magasabban is.

0 Tovább

Keeda

Majdnem egy éve ilyenkor pont ugyanígy egy Prabhudheva dalelőzetes borzolta a kedélyeinket. Hiszen ki tudná elfeledni a Saree Ke Fall Sat. Nem is tudjuk, vagy tudja most a Keeda. Nem ellenfél annak. Hiába az ausztriai jelenlét, PD koreo megőrülése itt is, vagy Himesh fülmegkapó akkordjai, nem lesz a kedvesem hosszú távon. Érzem én is a régiségét meg hogy a beatek ütnek, ez viszont kevés. 

0 Tovább

Action Jackson trailer

Nagyon baba. Prabhudeva a remake készítés Cristiano Ronaldoja. És lehet sírni, hogy soha sem fogy ki, már unjuk is valahol legbelül a sok dél-indiai feldolgozást, de a trailer ennek a szebbik arcát mutatja. Hogy közbe van is miért lelkesedni, ha erre kerül a sor újfent. PD meg a garancia, aki ez előzetes láttán még akár Ajay Devgnt is közelebb hozza hozzám. Mert alapjáraton akármennyire nem csípem a színészt, ezt most eladták vele. Kicsit nyílván túlhúzott az egész, de ahogy beleépít elleneket az autóba, ahogy badassnak tetszik lenni, vagy vállára veszi a már nem gondokat, közben felszedi Sonakshi Sinhat, az nekem guilty pleasure. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.15.
2014.11.13.
2014.11.13.

Utolsó kommentek