Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mozgólépcsős szelfit valaki

Biztos feltalálták már az ilyet, csak én vagyok lemaradva. Az ABCD 2 castja viszont nincs. Élnek a mának, forgatak, szelfiznek, minden ami a csövön kifér. 

0 Tovább

Két tánclépés között

Az ABCD 2 főszereplői szelfiztek egyet a forgatás alatt. Egyébként erről jut eszembe, nem is láttam még Shraddhat úgy igazán táncolni, erre fel meg egy olyan filmben fog majd szerepelni, ami nélkül nem is lenne film ez a film. És film. De értitek. 

0 Tovább

És táncolni ki fog?

Lehet csak ez után kezdenek neki. De azért lárifári, hogy egy zenés-táncos filmet pont ilyen képpel vezetnek fel, mint amilyen lent látható itt. Sokféleképpen láttuk már magunk előtt, hogy ez a first look hogyan festene, így ugrálva, úgy csúszva, mozdulatok tengerében, erre a pincér (Varun Dhawan) egyszerűen csak bepróbálkozik a több mint fodrásznál (Shraddha Kapoor). Mintha a történet valakit is érdekelne egy ABCD 2-ben pl. 

1 Tovább

A film, ahol majd kiderül, hogy Shraddha tud táncolni

Vagy nem. De az biztos, hogy az ABCD második részében kipróbálja magát ilyen szerepkörben is, ahol a táncorgia a minden, és a minden a táncorgia. Varun Dhawan oldalán csapatja majd, vereti, és yolokázik már most. A forgatás már javában zajlik, erről is van képünk, a sequel pedig leghamarabb jövő ilyenkor kerül majd a mozikban. 

0 Tovább

Az ABCD 2 is nyári gyerek lesz

Avagy az ABCD sequeljéig még aludni kell párat, de nem sokat. Jövőre ilyenkor például már okosabbak leszünk, és birtokában leszünk azzal az ismeretanyaggal, hogy igazán jó döntés volt ezt a lépést meghúzni Remoek részéről. Meg, hogy egyáltalán a Shraddha-Varun jodi az is kifizetődő lesz minden szempontból. A válaszok váratnak magukra egy darabig még. De hogy meddig? Hát egészen pontosan eddig:

 2015  06  26 

Izgulás ON.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek