Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lass Dein Glück Nicht Ziehen

Német plakát az év egyik legmókásabb bw filmjéhez. Nájsz. Azt azonban csak remélni merem, hogy az egész világon híres szinkronjukat nem tették bele, hanem hagyták úgy ahogy, és csak legfeljebb felirattal adják tovább, seringelik a jumma jumma kontentot. Ja és jut eszembe, micsoda csudapazar befejezése volt már ennek, a YJHD-nak. Visszapörgettem legalább 85172 alkalommal, és még mindig imádom. Naaaaainaaaaa.    

0 Tovább

YJHD #mitlátnakszemeim

Imádom ha csütörtököt mondanak, reggel a rádióban. Mert ez lett az én napom a héten, a hétből. Amúgy is ez a legkirályabb szvsz, hiszen a hétfőre már nem is emlékszünk, hogy megtörtént, míg a hétvégre hétvége olyan közelségbe kerül ilyenkor, hogy a hideg kiráz attól. De nem is attól. Hanem ettől, ami fogadott minket mára viradóra (meg más is lesz mindjárt egy poszttal feljebb). Elég régóta is várunk már rá, szóval mást nem is kérünk az élettől. Jelenleg. Nincs más kívánságom. A lottóról is lemondok legyen. Akiknek meg suli van, azoknak meg még inkább kötelező képkocka látnivaló manapság. Kiszabadulás a minden egyes napok fogságából. Még kettőt posztolunk, aztán kereshettek, itt se vagyok. Hanem vele kapcsolatban: YJHD.

0 Tovább

Kabira

Azért azt már most elkönyvelhetjük, hogy ma sem volt érdemes felkelni. Komolyan. Sehol egy Yeh Jawaani Hai Deewani dévédé kiadás. Leírom megint: sehol. Hát nagyon szomorú dolgok ezek. Mert eléggé vágom már a centit, számolom vissza a napokat a megjelenésig. Jóllehet tudom legbelül, hogy inkább csak a hó végén, a következő elején lehet majd számítani rá, akkor fog beesni, és felkerülni a polcokra. Viszont legalább a dal(os/táncos)betéteket megkapjuk, amiket jó is nézni is, meg nem is akarom nagyon. Legyen csak meglepetés. Persze könnyű ezt mondani. A Kabira is végigment, hiába tapadtam a pausera, hogy most majd most, meg most állítom le, de nem voltam képes megtenni és rányomni, hogy elég volt, elég volt belőle. Oh nem, megnéztem magamnak jól még az egyszer. 

0 Tovább

Yeh Jawaani Hai Deewani Mashup

"Dilli Wali Girlfriend Sharabi Ho Gayi" 

Dj Chetas YJHD mesápja teszi fel a pont a mai napra. Te meg ne légy rest, éjfélig van idő, akár addig még 4x is bele és belédfér. Challenge is accepted. Chetas meg merte volna elbaltázni, ez ajándék volt - Pritamtól, lett volna még nekem is, ha kapisgálnék valamit ehhez a zenefűszerezéshez. Szerencsére nem tette, és jól tette. Hosszú idő után az egyik legélvezhetőbb, vállalhatóbb, karcosabb lett a műfajában. Nem is tudom hirtelen, fogalmam sincs mit lehetett volna még kihozni azokból a filmzenékből, többet, ennél, többet, vagy valami egészen mást, mert ez pont annyira van rendben, hogy ne is érdekeljen. Fasza. Legyen is ez a hét-indulódala, a hét-himnusza. Meg is adja a kezdőlökést. A múlt heti után rokkoljunk.    

0 Tovább

How to make it: YJHD

- You can never be old and wise... if you were never young and crazy -

22 perc abból, amiből sokaknak kétszer, de háromszor se volt elég. Látni akarták újra és újra teljes egészében, azaz így született a 2013-as év egyik legnagyobb, legkomolyabb bevételt hozó filmje, az Aashiqui 2 mellett. Erről jut eszembe, hogy Aditya Roy Kapoor for prez. Mert eddig ahol ott volt, fő vagy mellékszereplőként lényegtelen, az biztos blockbuster lett. Szerződni tudni kell meg jó helyen lenni, helyezkedni na. Soha rosszabb debütálást bwban. Alig, hogy bemutatkozott, tessék bumm. Róla is szól tehát, meg a karakteréről, meg a többiekről, meg úgy mindenről picit ez a howtomakeit. Ami sokat nem megy a színpad mögé, nem látunk be, hogy mik vannak, inkább beszélnek. De tátott szájjal néztem végig így is. Kiszáradtam mire végigjutottam.

A rendező meg Ayaan Mukherji, a Wake Up Sid után megmutatta hányas a kabát, és, hogy a jövőben is számolni kell majd vele. Már a WUS is nagyon tetszett, amilyen lett meg amit ott csinált. És perpill kritikák ide, boxoffice oda, el sem tudom képzelni, hogy most négy év múlva, megint Ranbirral a YJHD-ban mit hozott össze. Jöhetne is már az a dvd kiadás, úgyis sikersiker.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek