Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rab Ka Junoon

Hoppá, ez nem is rossz. Kisnagy meglepetés. 

Pedig nincs meg, hogy szerettem volna a Rush dalanyagai között. Létezik szerelem második hallásra?    

0 Tovább

Mumkin Nahin

A zene is lehetne jobb kedves Pritam, de az még a kisebb rossz. Meg igazából senki se figyel már arra, azok után, amit lát. Hiszen a videó Enrike Heartbeat klipjére hasonlít nagyon gyanúsan, ami bw ide vagy oda nem szép dolog. Pedig az elején még olyanokat akartam írni mennyire elegáns, stílusos, de végül csak ide fért be, a bekezdés végére.

Persze ha nagyon vajszívű akar lenni a bw fanatikus lánya és fia, akkor azt mondaná nem schmittelés ez, nem, inkább csak inspirálta a klip, amiből aztán a Mumkin Nahin dalbetét (promó) lett.     

0 Tovább

O Re Khuda

Amikor Emraan Hashmi odáig jut, hogy fegyvert ragad. Kábé ennyiben ki is merül az izgalom meg az élményforrás. A még nagyobb baj azonban az, hogy ez is pont a két perc végén található. Addig meg van a nagy semmi. Vagyis ez nem igaz, mert persze a zene szól és szól, o re khuda o re khuda. 

Verdikt, mert inkább nem ragozom tovább. Elég gazdaságos és unalmas lett.  

0 Tovább

Fukraa

Szombat estére jó zene? Jó a zene! Vagy nem. 

Mert a Rush legmelegebb dalbetét promója nagyon is kevéske lett. Annak tükrében főleg, hogy a Chup Chup Ke milyen volt már innen hallgatva. És ilyenkor hiába is minden klubdansz, Neha Dhupia meg Emraan, ha már konkrétan elalszol rajta. A dallamtapadás meg szemorgazmus itt le van mondva.  

0 Tovább

Rush poszter

1 miki. 2 miki. 3 mi... vagy mi-csoda, hiszen az egy fegyver. Na annak aztán beszélhetsz. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.20.
2012.10.21.
2012.10.14.
2012.10.06.
2012.10.01.

Utolsó kommentek