Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jugni

Sokan mondanak sokfélét, de ha az igazat akarjátok, a legjobbakból is a legmagasabbat, akkor az első negyedév bw filmzene felhozatálából CSAK és csakis és kizárólag és minden körülmények között Amit Trivedi Queen dalait veszitek a fületekbe, és ajánljátok azokat másoknak, mint kötelező hallgatnivalót. Mert én szóltam. Kanganak meg annyit üzennénk, innen is, hogy 'prove it'.

0 Tovább

Hungama

Egy sör nem sör, Párizs je t'aime, desi lányokat meg minden discoba. Ahogy ezt a zenét is. Amihez még alapozni se kell, hogy a táncparkettre csábítson. Anélkül is elcsábulok, akárhányszor csak meghallom. Pedig még csak kedd van. Magyarul Amit Trivedi ezt is feltette, Kangananak meg nagy drukk, hajrá, hogy sikerüljön már neki is végre valamit felmutatni. Éljen, éljen soká a királynő!

0 Tovább

How to make it: Gujariya

Ha most úgy döntenék, hogy világgá megyek, akkor útravaló gyanánt ezt biztosan magammal vinném, és ott lenne velem akárhova megyek is, vagy akárhol járok is éppen. Talán azért is, mert a dalbetét se az a kimondottan egyhelyszínes beállítottságú, amiben hatszor kerülik, kerüljük meg ugyanazt az épületet, szobát. Mert ahogy a most következő how to make it-ben is elmondják, utaztak ők már annyi mindenhol, azért, hogy végül így nézzen ki a Gujariya. A fülélményt nem taglalom engedelmetekkel tovább, az pazar, amittrivedis, viszont, ha mohók vagytok, és ennyi nem elég, látni akarjátok azt, ahogy még nem láttátok, ahogy készült, akkor hajtsatok utána. ógudzsáriáááá

0 Tovább

Queen -soundtrack

Amit mindenki tud, hogy Amit tud. A Trivedi. A zenei rendező, aki ha nagyon felspannolja magát, olyanra képes, mint más kolléga egy következő, másik életében se. Persze nem makulátlan elme, hibázik ő is, nem mindig szerethető, sokszor túljátszott, vagy túlegyszerű. Meg modoros már, ahogy ismétli önmagát, de néha viszont pont ettől lesz jó. Nehéz kiismerni, a zenéjét viszont annál egyszerűbb megismerni. És őt magát, a zenéken keresztül, vagy fordítva. Mi pedig külön örülhetünk, hogy legújabb, idei első soundtrack próbálkozása, ami a Queen dalokat illeti, és alant egy csokorba összeszedve közelebbről is befűzhető, egy az egyben, egytől egyig tőzsdeügynökök Jordan Belfortja. Anélkül adják el a filmet és veszem meg, hogy még nem is láttam belőle egy képkockát se. Mi ez, ha nem művészet? Kötelező hallgatnivalók. Ez csúszni fog. 

0 Tovább

Queen trailer

Ha már megvolt a tojás, akkor most jöhet a tyúk. Vagy hogyan. A lényeg, hogy a Queenről már megemlékeztünk nem is egy, nem is kettő, hanem három alkalommal eddig, dalbetétek formájában, viszont trailerrel még adósak voltunk. Ez is vár ránk most.

Kangana Ranautra meg valami sikerféle. Legalábbis ráférne már, hosszú idő óta elkerüli az szegényt. Pedig nem egy rossz színésznő, alulértékelt kissé, egyszerűen csak soha se de nem van jó helyen jó időben. Sőt még a filmválasztásai is vállalhatatlanok olykor. De hát abból kell meríteni, ami van. És mivel annyira nem A, de nem is B kategóriás név már elnézést a fanoktól, így a tavalyi három filmje közül is, az egyik csak-csak elment, a másikat talán be se mutatták, a harmadikra meg az elefánt se emlékszik.

Viszont 2014 van, hello. Új év, új remények, új filmek. A Queen pedig lehet, hogy gyógyír lesz a problémáira. Engem főként, valamiért az English Vinglishre emlékeztet, Amit Trivedi miatt is, de nem csak miatt. Ugyanúgy egy tőzsgyökeres indiai lány külföldön találja magát, és ott kell valahogy egyről a kettőre jutnia, miközben mi csak nevetünk az egészen, rajta, meg úgy minden, ami vele történik. Bár ha azt veszem, hogy a delhi girl next door házas és elvileg meg gyakorlatilag is egyedül megy nászútra Párizsba, meg Amszterdamba, akkor azért már érdekesebb a leányzó fekvése. 

Mindegyúttal örülök neki, hogy a dalbetétek meggyőztek, mert a trailer nagyon is rendben van, nem szerelem második látásra, nem is király, de királynő. Jóféle.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.03.07.
2014.02.25.
2014.01.26.

Utolsó kommentek