Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Motorwaala

Csak mert fun. És még jól is néz ki. Meg a dal se gyenge. Szóval érted te.

A Motorwaala a Luv Shuv Tey Chicken Khuranatól érkezik ide a szombat estére, még az óraállítás elé. Mert mi így foltozzuk be azt a maradék 1 órát. Hallgatunk ilyet és többet és újra. És még nincs vége.   

0 Tovább

Luni Luni

Ha egyszer egy üzlet beindul. Akarom mondani egy rossz üzlet. Mert Amit Trivedi érezhetően, hallhatóan az év második felére visszaesett picit-nagyon. Az nem, az nem lehet igaz! De sajnos igen! És ha most nem hinnél nekem, akkor a Luv Shuv Tey Chicken Khurana filmzene korongját (annak egyik dala) hozom fel neked, mint legújabb ékes bizonyítékot. A legújabbat, mert nekem az Aiyyaa is felejtős lett közben. Jóllehet megteheti, mert eddig azért sok szépet és jót köszönhetünk neki, olyat mint az EMAET, Ishaqzaade, English Vinglish filmzenéit, vagy éppen a Coke Studio zenemutatványait. Szóval elnézhetjük ezt itt, el is nézzük.     

0 Tovább

Luv Shuv Tey Chicken Khurana poszter

Ezt jól kifőzték. Nekem bejön. 

0 Tovább

Luv Shuv Tey Chicken Khurana trailer

Egy új jodit mindig jó látni. Kunal Kapoor és Huma Qureshi pedig most először szerepelnek együtt onscreen. Éljen. 

A történet annyi, hogy van ez a bizonyos Chicken Khurana, ami titkos recept alapján készül, a főszereplő meg utána megy megkeresni, hogy a punjabi családját büszkévé és gazdaggá tegye. Mert ha megtalálja, már ő is tudja hogyan megfőzni. Csak ez ugye nem megy olyan könnyen. És ebből lesznek, várhatóan a funkockák.

Not bad, idén a Vicky Donor volt hasonló, ami pont hogy tetszett. De itt még az Amit Trivedi filmzene is sokat dob majd rajta.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek