Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hum Toh Hain Cappuccino

Elalvás elé még beteszem a lejátszóba ezt a friss KYKHH dalbetét szösszenetet. Tegyétek meg ti is. Nem Dil Garden őrület, de hasonló fun. 

0 Tovább

I am wet - KSKHH trailer

THIS IS MADNESS. Bár, ha a capslockot most kilőném, akkor az állna itt, hogy annyira nem elborult, mint a legelső. Aha. Viszont a képes-szöveges intertextualitások, azok megjelenései nagyon bejönnek benne. Sőt, megfigyelhető, egyre több és több lesz belőle, ami király. Már csak ezért se veszi komolyan magát meg egész bw-ot. És végezetül pedig pont ezért lehet jó móka és szórakozás 1in1. Amúgy komolyan nem várom a világmegváltást a személyében, hülye lennék, hogyan is képzelném. De akkor az elvárás vajon mi - vele szemben? Pölö simán csak legyen vicces. Úgy ennyi.   

0 Tovább

Shirt Da Button

Kinek jó vagy kinek rossz hír, de ez közel sem lett egy Dil Garden Garden. Ugyanis a Kyaa Super Kool Hain Hum második dalbetétje már bw. Ahhoz áll közel. Vagy lehet csak Sonu Nigam (hangja) miatt érzem így, nem tudom. De mindegy is. Mert inkább az a fontosabb, hogy fogyasztható. Bár az előbbihez nem ér fel, de aki szereti a szép, lágy, romantische akkordokat annak garantáltan tetszeni fog a Shirt da button. Talán nem elsőre, de másodikra már igen. Nálam legalábbis így alakult. Lassan meg ott tartok, hogy tényleg kiváncsi leszek a filmzenei korongra.  

0 Tovább

How to make it: Dil Garden Garden

Ezek mind megőrültek. Annyira szar, hogy már jó. A fene se tudja hányadszorra tekerem vissza, de visszatekerem most is. Awesome. Színes és még nem is veszi komolyan magát. - Na kábé ilyeneket írtam róla a dalbetét promójánál. És ehhez itt is tartom magam. Sőt.

El kell árulni, hogy azóta már be is épült a mindennapok forgácsolásába, mindig repetázni kell belőle, és soha nem elég. Mert bármikor is hiszed azt, hogy most van az a pont, amikor the end, horkolsz az ütemére, olyan biza nincs. Jön és jön újra, végtelenítve.

Persze ehhez a dalbetét is kell. Sokat tesz hozzá az élményhez. Hatványozza. És most pont erről a táncos-zenés-színes dalbetét készítésről csináltak videót, ahogy készült. Szuper - Kool Hai Hum. Nem is beszélek tovább, ők beszélnek inkább helyettem.

Nos akkor, itt az idő: fel a szemüveget, ismerjük meg a hátteret, és a csinos táncoslánykákat (színésznőket?). És a táncot -a koreográfiát- meg, amit Ceaser megálmodott hozzá, azt ne felejtsd el leutánozni.  

0 Tovább

Dil Garden Garden

Party Hard!

Nagyon állat. Ezek tényleg mind megőrültek. Valaki szerint szar, szerintem meg annyira rossz, hogy már jó kategóriás az egész. Az látszik, hogy a színekből nem spóroltak úgy, mint én a pénzzel szoktam a hó végén. És annyira is veszi komolyan magát, mint ha azt mondanám, hogy tündérmesét lehetne írni az utóbbi két évből, ami a magyar gazdaságot jellemezte. Megkajáltam gyerekek. Nem is tudom hányadszorra tekerem vissza, de nagyon nevetek mindannyiszor csak úgy. Csak ezért. Awesome.

- egyébként a Kyaa Super Kool Hai Hum egyik betétdala a Dil Garden. A filmről minden további ott a tag alatt. U.i.: Az első részt még mindig nem láttam, de ha ezek ennyire hülyék, voltak akkor is, kötelező néznivaló lesz még mielőtt ez a folytatás megjelenik.   

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek