Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hero

Sooraj Pancholit a neve megelőzte. Ha lehet így mondani hendikeppel indul a bw bizniszbe. Hiszen Jiah Khan öngyilkossága után (vagy miatt) az ő nevét lehetett hallani a legtöbbet. Ami aztán kihatással volt a debütálására is. Egészen ezidáig. Ugyanis a legújabb hírek szerint, ő lesz Subhash Ghai 1983-as Hero remake-nek a főszereplője, amit Nikhil Advani rendez, és a háttérben Salman Khan támogatja bőszen. A heroine Sunil Shetty lánya Athiya Shetty lesz, aki ugyancsak itt debütál, valamint rajtuk kívül Govinda is feltűnik majd a filmben.

0 Tovább

Tere Binaa

Nem azért jöttünk, hogy elmondjuk a Tere Binaa inkáb csöpögös és modoros, mint valami klasszikus romantikus ballada, hanem, hogy Kriti Sanonnak mennyire bejött az élet. Még Tiger Shroffnál is jobban. Hiszen a legújabb hírek szerint a soron következő Prabhu Deva rendezésű Singh is Bling c. bw alkotásban majd ő lehet Akshay Kumar partnere. Ami azért wow, hisz korábban még egy Kareena Kapoort meg egy Priyanka Choprat emlegettek fel a produkcióval és szereppel kapcsolatosan. Most meg jött, látott és győzött Kriti. 

0 Tovább

How to make it: Pappi

THIS IS THE PAPPI SONG!

Nem kellett sok idő a Heropanti ebbéli filmzenéjének, és már is ott találta magát a lejtászási listák krémjében. Magasiskoláról szó sincs, már ami a dalt illeti, egyáltalán de nem évzene, viszont olyan szinten képes kiemelni a fotelből, és bugit hozni a nyelvedtől a füledig, hogy az irigylésreméltó, példanélküli hiánycikk bwban. És ilyenkor azt is elfelejtjük, hogy a kis Shroff táncol tényleg benne, azt viszont nem, hogy Kriti Sanon is. Amúgy meg így készült, pontosan így, ha nem mondtam volna még mi következik most alant a videó hajtása után.

0 Tovább

The Pappi

Meg kell adni a nyárnak, amit megkíván. A punjabi életérzést zenében kimérve egy bw filmben. Amit titkon mindenk csak Kriti Sanon miatt nézett meg. Ha nem éppen a felxibilis Shroffra jár az agya. Ez a The Pappi song a Heropantiban. Ahol a dalbetétek attól jók mert jók. És azok is lehetnének önmagukban, alapjáraton, még úgy is, hogy TS nem mutogatná magát tök random, mert olyanja van. El kell adni értem én (meg a 6 az 6, vagy több, nem veszem el tőle), csak nem így. Hisz a Manj Musik és Raftaar, meg az ooooooo gondoskodik arról, hogy a fülünket is levegye a lábáról. Persze látványnak se utolsó a dalelőzetes. Próbáljátok ki. Hajtsatok utána.      

A végén a csók azért...

0 Tovább

Rabba

Ha Mohit Chahuan énekel, még az sem számít, ahogy a színészeink fel nincsenek öltözve a havasokban. Mert egy kis hideg kit érdekel. Kriti egy szál száriban, a kicsi Shroff pedig napszemüvegben mond jóéjt a mínuszoknak. Persze ez már bwban meg se kottyan, meg nekünk se. Mégis most nagyon észrevettem, ami azért sokat elárul a dalról, hogy arra se figyeltem nagyon. Inkább a szemem elé néztem, onnan esett le a tantusz, hogy hát nem illik egymáshoz sehogyan se, ami éppen történik időjárás és outfit tekintetében, nagy a kontraszt na. Míg a film továbbra sem húz magához erősen, nem lesz ebből nézés így.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.09.
2014.06.27.
2014.05.09.
2014.05.03.

Utolsó kommentek