Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kinek a Varun, kinek a Kangana

Csak, hogy kettőt említsek azk közül, akikkel a címlapján került a polcokra az októberi GQ indiai kiadása. Aminek egyébként a ‘Rock n Roll' a vezérfonala. És az említetteken kívül (róluk a kép) Jackie Shroff és Aditya Mittal is ott feszít az újságlapok között. Lapoznám.  

0 Tovább

Ranveer Singh in GQ: The Wild One

Lehet Srk a király, mert ő mindent vitt, és akkor Hrithiket meg Aamirt még nem is láttuk, de mindegy is, mert idén a legcoooolabb bw arc toronymagasan Ranveer Singh. Aki már az év elején odatette magát, ha emlékeztek, egy fun performansszal a filmfare díjátadón, közbe baromi sok kálvária közepette leforgatta a Looterat, legutóbb a Vogue színfalak mögötte lopta a showt, most meg a GQ készített el vele egy igazán őrült, férfias fotósorozatot, amit férfi létemre lapoznám is azonnal. És lehet mondani rá, hogy overactingművész, egoistaforma, tenyérbemászóképű, de színésznek viszont nem utolsó, és szórakoztatni azt tud, ami bwban pont a legelengedhetetlenebb eszköze a filmiparnak. Jó helyen és jó időben. Azért valahol remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, nem kallódik el félúton, mert van benne egy rakat potenciál-aranybánya.

És akkor nem beszéltünk arról, hogy még egy filmszereppel adós, hiszen a Ram Leela jön majd novemberben, vele-Deepikaval-SLB-val, amiben érzem, hogy nem fogunk csalódni. Se benne, se a filmben.

Addig meg kamillázatok ezen, rajta, eyecandy, és a modell se csúnya. A rapbetétek pedig csak agyonkolorizálják az amúgy se szürke howtomakeitet. C'mon.        

0 Tovább

Sárgaságom

Még vége sincs a hónapnak, de mi már tudjuk kit fogsz látni az agusztusi indiai GQ címlapján. Nemhogy tudjuk, és elmondjuk, de még meg is mutatjuk. Dobpergés, Sonam Kapoor lesz az, voálá. Őt kell keresni majd a traffikokban. Ja hogy az nem az az ország, uh.

Viszont tényleg augusztus is coming. A júliust tegyük úgy, mintha meg se történt volna. Én Sonam Kapoorral felejtek el mindent, de úgy mindent. További képek eyecandy mazochistáknak pedig innen, ahonnan ez a kép is jött amúgy. Szemorgazmus és lapoznám mondottam volt.

Ezzel zárunk akkor. Be is lehet csukni az internetet. Holnap ilyenkor már más hónap lesz. Csak egyedül a meleg az, ami marad.   

0 Tovább

GQ India és benne Varun Dhawan

A májusi számhoz készítettek el vele (a SOTY fiatal, feltörekvő színészével) egy fotósorozatot. Az alábbi videó pedig azt mutatja meg, hogy hogyan is készült, majd a végén pedig mi is lett ennek a végeredménye.

Mi azonban mégis inkább arra vagyunk, leszünk kiváncsiak, hogy kettőjük között (a másik  Siddharth Malhotra), akiket Karan Johar felkarolt, elindított a bw pályán a SOTY filmmel, melyikük lesz az, aki tovább tud talpon maradni. Megragadni és kihasználni ezt a lehetőséget. Elsőre talán azt mondanánk, hogy Varun annyira jól táncol, mint amennyire Sid színészkedik. Ergó van még hova fejlődniük a srácoknak, hogy végül olyan ünnepelt sztárok, csillagok legyenek mint amilyen Srk, Aamir, Hrithik, Ranbir vagy éppen Salman napjainkban.  

0 Tovább

Why we love

Avagy hogyan felejtsük el az áprilisi hóesést. Lapoznám. 

A Rockstarban pedig közel sem volt olyan vészes, mint ahogy egyesek ekézik. Persze én is tudom, lehetett volna egy másik színésznővel sokkal erőteljesebb a film, viszont mégis debütált, élete első szerepét kapta, és játszotta el - teljesen korrektül - egy nem akármilyen rendező és férfi színész mellett, társaságában. Élt a lehetőséggel, kihasználta azt. Mert ha minden igaz, akkor az idén már vissza is tér a mozivásznakra. Felőlünk simán. Addig meg az ilyen címlapok is megteszik.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek