Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elle, Esha, Egen

Nem mondok nagy újdonságot azzal, ha azt mondom, hogy lapoznám. Az újságot. Az Elle májusi számát, amiben Esha Gupta a címlaplány. Aki annyira eyecandy, annyira, hogy az már bűn. Kihagyhatatlan szemorgazmus. 

0 Tovább

Elle: So.So..So...Sonam

Az indiai Elle magazin októberi címlaplányául azt a Sonam Kapoort választotta, aki éppen most nem tett vagy fog tenni olyat bw szinten, amiért ezt annyira kiérdemelte volna. De hát mi mégis elnézzük, mert neki azért mindig bérelt helye van egy ilyen fotózásnál. Helye lehet. Mert elképzelem, ahogy valaki: az  A terv visszamondja, és máris beindul a B terv, azaz hívjuk Sonamot, majd ő kiment minket a slamasztikából, és tényleg. Ő az, akit bármikor bárhol bármilyen magazinban vele együtt, az élen, szívesen átlapozunk. És még az se különösebben zavar minket, hogy annyira értünk a divathoz, mint Balázs a kondenzcsíkokhoz. De ez benne a szép, meg hogy szép. Sőt a helyszín is a különleges, mert Törökországban kapták lencsevégre. Egyedül már csak az nem világos, miért kell ebben a howtomakeit-ben 693251-szer le meg kiírni ugyanazt, mint a hülye gyerekeknek. Még szerencse, hogy a látvány kárpotól ezért a furcsaságáért.  

  

0 Tovább

Behind the scenes: Deepika & Elle

Talán nem kell bemutatni azokat/ezeket a videókat, amikben azt vehetjük szemügyre, ahogy éppen a 53782. magazin az egyik bw színésznőt kapja le a legújabb számához.

Ez általában annyiból szokott állni, hogy az adott címlaplányt faggatják mindenről, meg megkérdezik a fotóst, a legutolsó embert is a forgatásról. Mialatt mindenki körbepuncsolja az egész lapot, a társaságot, magát a modellt, az alanyt-alapanyagot, mert hogy milyen jó volt és milyen szép. Bár ellenkező esetben aligha kapott volna felkérést, gondoljunk csak bele azért.

Na de szóval így már ismerős lehet mindenkinek, amiben nincs is semmi rossz, vagy éppen kivetnivaló, csak úgy vélem ennek pont az a rákfenéje, hogy magáról a fotózásról kapunk a legkevesebb snittet. Addig-addig beszélnek, amíg lassan azt is elfelejtjük milyen magazinnál járunk amúgy, és ki az a lány.

Az Elle ezen újított be egy csöppet. Változtatott azon és abban, hogy senkit de senki nem kérdeztek meg semmiről a három perc alatt, hanem tényleg csak és kizárólag azt adják át, ahogy készült az egész. Megsüvegelendő, még több ilyet ilyenből.

Egyébként Deepika Padukone volt a fotóalany, az augusztusi Elle címlaplánya. Tehát jól is tették, hogy nem beszéltek mellé, és csak ő vele vagyunk elfoglalva végig. Lapoznám.    

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek