Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baby poszter

A legújabb darab ellentmond annak a tévhitnek, hogy a kiváltképp arcoskodos plakátok már nem trendik a világban. Márdpedig de. Tessék csak erre odafigyelni. Aztán nem meghökkölni, ha legközelebb már a faladon néz vissza rád.

0 Tovább

Nagyon bébi

Bízok Neeraj Pandeybe, hogy nem önti nyakon majd túlromantikázással ezt a jó kis akciózásnak tűnő új filmjét, a Babyt, amiben Akshay lesz a főszereplő. Ugyanitt kaptunk is felvezetést hozzá aka first look videó képében, leginkább a december 3-ra ígért igazi előelőzetesig, mert mégis. Ez csak amolyan kedvcsináló, mézesmadzaghuzógató, de annak biza nem utolsó. 

0 Tovább

Baby

Ez lesz a címe tehát Neeraj Pandey új filmjének, amit a következő év huszonharmadik napján fog elstartolni a mozikban. A főszerepben Akshay Kumarral, akivel már tavaly a Special Chabbisban is együtt dolgozott. Most itt a poszter hozzá, korábban meg a nepáli forgatásról adtunk róla képkontentet.

0 Tovább

Baby desi boys doll

Megjósolhatatlan, hogy az emberekből mit vált ki egy bw filmzene. Pl. ha Daler Mehndit hallgatnak, akkor az valami ilyen, így néz ki. De nem annyira visszamenve az időben, az új dalok is bőven adnak porciót az egész testnek, hogy ne maradjon nyugton, ha meghallja azokat.

És tényleg az év egyik legyolobb nótája a Baby Doll is hasonló őrültségre készteti az unatkozó, tanulni nem nagyon akaró, ismertségre vágyó diákokat. Talán maguk se hiszik el, már azon vannak, hogy komolyan vegyék, de akkor a földgömb kiesik a kézből, és elszabadul a refrén.

Mi kell hozzá? Egy marha jó dal. Még jobb koreo. Hét srác (Indiában nem nehéz találni). Egy ágy. Kis szoba. Némi ital. És kész is. Voálá. 

Már csak azt sajnálom, hogy ilyen rövid lett. Zseniális. Meg hülyeség.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.12.03.
2014.11.21.
2014.08.27.

Utolsó kommentek